یکشنبه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Sunday, 4 May , 2025 ساعت 18:31:26×
شناسه : 150180
شهریور ۳, ۱۴۰۰ ساعت: 11:08
نشست شورای امنیت درباره سوریه/پدرسن:دنبال اجماع بین‌المللی هستیم/همکاری آمریکا و روسیه ممکن است

فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه خواستار پایان دادن به درگیری‌ها در درعا و تضمین ارسال کمک‌های بشردوستانه برای سوری‌ها شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، گی‌یر پدرسن، فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه در جریان نشست شورای امنیت درباره تحولات بحران سوریه اظهار کرد: ما درحال تلاش برای دستیابی به یک توافقنامه پایدار جهت پایان دادن به کوچ شهروندان سوری و تضمین رساندن کمک‌های بشردوستانه به دست نیازمندان هستیم.

وی افزود: بار دیگر از همه طرف‌ها می‌خواهیم که هرچه سریع‌تر به خشونت در درعا پایان دهند و به تعهداتشان طبق قانون بین‌المللی انسانی برای حفاظت از غیرنظامیان و زیربناهای غیر نظامی عمل کنند.

پدرسن ادامه داد: از کشورهای کلیدی در پرونده سوریه می‌خواهیم تا در گفت‌وگوهایی صریح و بی‌پرده پیرامون مجموعه‌ای از گام‌های ملموس، دوجانبه و متقابل که بر پایه واقع نگری و دقت تعریف شده، شرکت کنند. ما همچنین درصدد انجام اقدامات عملی هستیم تا در داخل شورای امنیت و داخل سوریه به اجماع برسیم.

وی همچنین تاکید کرد که در حال حاضر در تلاش است تا اطمینان حاصل کند که تحریم‌های اعمال شده علیه نظام سوریه مشکلات اقتصادی این کشور را تشدید نمی‌کند.

پدرسن همچنین گفت که می‌توان میان آمریکا و روسیه در این زمینه همکاری ایجاد کرد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.